YENİ İNDİRİM

Son Blog Yazıları

Kendinden Yapışkanlı Folyo ( d-c-fix ve gekkofix )

Kendinden Yapışkanlı Folyo ( d-c-fix ve gekkofix )
  • admin
  • 8542 görüntülenme
  • 0 yorum

D-c-fix ve Gekkofix Özellikler 45 cm x 200 cm , 67,5 cm x 200 , 90 cm x 200 cm , 45 cm x 15 m , 67,5 cm x 15 m ve 90 cm x 15 m  ölçü seçenekleri mevcuttur. Tamamen Almanya’da üretilmiş olan d-c-fix kendinden yapışkanlı dekoratif folyolar , dünyanın bilinen en kaliteli PVC esaslı kendinden yapışkanlı ürünleridir. Bu ürünün en yakın rakibi Hollanda'da üretilen Gekkofix ' tir. d-c-fix kendinden yapışkanlı dekoratif folyolar ve gekkofix yapışkanlı folyolar su bazlı hammaddelerle üretildiği için ASLA koku yapmaz ve ağır KANSOROJEN madde içermez. Uygulaması çok kolaydır !  Su bazlı üretim malzemeleri nedeni ile koku yapmaz ! Su ve rutubetten etkilenmez.,uzun ömürlü kullanım olanağı sağlar ! ..

DEKORA WALL ÜÇ BOYUTLU KENDİNDEN YAPIŞKANLI POLİÜRETAN TUĞLA DESENLİ DUVAR PANELİ

DEKORA WALL ÜÇ BOYUTLU KENDİNDEN YAPIŞKANLI POLİÜRETAN TUĞLA DESENLİ DUVAR PANELİ
  • admin
  • 5748 görüntülenme
  • 0 yorum

0,50 cm * 100 cm plakalar dahilinde kendinden yapışkanlı bu ürün ile duvarlarınız muhteşem bir görselliğe kavuşacaktır. Yüksek oranda ısı ve ses yalıtımı sağlamktadır.   Ürün açıklaması şu şekildedir :  Tür: Duvar Duvar Kağıtları Türü: Kendinden Yapışkanlı Anavatan: Güney KOREA Marka adı: Dekora wall Model:.. Beyaz İşlev: Ateşe Dayanıklı, Isı Yalıtımı, Neme Dayanıklı, Kalıp Korumalı, Ses Emici, Ses Geçirmez, Suya Dayanıklı Kullanımı: Ev, OFİS, MAĞAZA VS... Stil: Modern Boyut: 50cm* 100cm * 8mm     Ürün Açıklaması   1. Etike..

Çocuk Odası Duvar Kağıtları

Çocuk Odası Duvar Kağıtları
  • admin
  • 3148 görüntülenme
  • 0 yorum

Evimizin neşe kaynağı ve geleceğimizin mirasçıları olan çocuklarımızın her türlü ihtiyaçlarına gereken özeni maksimum düzeyde göstermeye çalışırız. Dünyamıza girdiği ilk andan itibaren yaşam kaynağımız olmaları, her anımızı onlar ile geçirmeyi ve onların dünyalarına ait olacak olan her şeyin onlar adına karar verip en iyisinin olması yönünde çalışmalarımızı hemen hemen her aile yaşamaktadır. Onlar için yaşanan ilk heyecan, çocuk odaları ile başlayıp burada olmasını istediğimiz her eşyanın dekorasyonu ile uğraşırız. Bu bağlamda çocuk odalarının dekorasyonu noktasında ilk dikkat edilen husus odanın duvarları olup birçok dekorasyon ürünü duvarların durumuna göre belirlenir. Son yıllarda birçok aile henüz dünyaya yeni gelmiş çocu..

Duvar Kağıtları ile Havanızı Değiştirin

Duvar Kağıtları ile Havanızı Değiştirin
  • admin
  • 3439 görüntülenme
  • 0 yorum

Odanıza karakter katacak bir yenilik peşindeyseniz duvarlardan başlamak çok iyi fikir! Odalarınızın tarzına uygun bir duvar kağıdı seçebilir ya da odanızın tarzını değiştirmeye duvar kağıtlarından başlayabilirsiniz. Farklı modellere göz atmadan önce dikkat etmeniz gereken birkaç noktaya değinelim. Duvar Kağıdı Satın Almadan Önce: -Duvarın tamamına mı yoksa sadece bir kısmına mı uygulayacağınıza karar verin. Duvarlarınızın rengi ile uyumlu desenler seçtiğinizde sadece bir duvarı ya da duvarın belli bir bölümünü kaplayarak da fark yaratabileceğinizi göz önünde bulundurun. -Duvardan kolayca sökülebilir olup olmaması sizin için önem taşıyorsa buna göre ürünler seçmeye özen gösterin. -Silinebilir olması sizin için önem taşıyorsa buna göre..

Duvar Posterleri Uygulamanın Kolay Yöntemi

Duvar Posterleri Uygulamanın Kolay Yöntemi
  • admin
  • 1862 görüntülenme
  • 0 yorum

KOMAR KULLANIM TALİMATI   Bütün parçalar görünümde kayıp olmadan, her tarafından kesilecek şekilde tasarlanmıştır.   Önemli Not: Hedef odaklı kalite kontrolüyle sadece kusursuz ürünler teslim etmeye çalışıyoruz. Düşük oranda renk farklılıkları teknik zorunluluk gereğidir. Yapıştırma işlemine geçmeden önce parçaları, renk farklılıkları açısından kontrol ediniz. Çünkü yapıştırdıktan sonra ortaya çıkacak kusurlar için sorumlu tutulamayız.   1. Altyapının Hazırlanması: Altyapının temiz, düzgün ve yağdan arınmış olması gerekir. Yağlı boyaların kazınması, duvar kağıdı kalıntısı ve pürüzlerin giderilmesi, çatlak ve deliklerin doldurulması gerekir. Duvar posteri kağıdının iyi kurumasını sağlamak için, altyapı..

3 Boyutlu Duvar Kağıtları Hakkında Bilmeniz Gerekenler

3 Boyutlu Duvar Kağıtları Hakkında Bilmeniz Gerekenler
  • admin
  • 3036 görüntülenme
  • 0 yorum

Geçtiğimiz yıllarda duvar kağıdı modelleri denince akla ilk olarak çiçekli ya da simetrik desenli duvar kağıtları gelse de, günümüzde duvar kağıtları 3 boyutlu olmak üzere pek çok farklı seçeneği ile duvarları süslemektedir. Mekanların daha derin ve ferah durmasını sağlayan 3 boyutlu duvar kağıtları, gören herkesin ilgisini ve beğenisini kazanan modellerdir. Kağıt üzerine basılan resim ve fotoğrafların gerçekçi görünmelerini sağlayan teknoloji ile tasarlanmış olan duvar kağıtları, 3 boyutlu duvar kağıdı olarak adlandırılmaktadır. Dekorasyonda karakteristik bir fark oluşturmak isteyenlerin genelde tercih ettiği bu modeller, kalite ve boyutlarına göre fiyatlandırılarak satışa sunulmaktadır.   3 Boyutlu Duvar Kağıdı Nasıl Uygul..

Duvar Kağıdı Kullanımı ve Temizliği

Duvar Kağıdı Kullanımı ve Temizliği
  • admin
  • 1565 görüntülenme
  • 0 yorum

Birbirinden şık duvar kağıdı modellerine bakıp iç geçirirken kullanımı ve temizliği konusunda pek çok kişi anı tereddütleri yaşamaktadır. Ancak özene kullanılan her duvar kağıdının temizliği de kolay ve zahmetsizdir. Bunun için duvar kağıdını yıpratmayan ve zarar vermeyen temizlik malzemelerini kullanmanız, severek yaptırdığınız duvar kağıtlarınızı uzun yıllar tertemiz bir şekilde kullanmanızı sağlayacaktır.   Duvar Kağıdı Temizlemenin Püf Noktaları   Duvar kağıdı kullanmak sahiplerine ayrı bir keyif yaşatsa da, temizlik zamanı geldiği zaman nasıl temizleneceği konusunda büyük kaygılar yaşanmaktadır. Bu noktada en uygun yöntem nemli bir bezle duvar kağıdına bastırmadan silmek olsa da, öncesinde elektrik süpürgesinin fı..

Neden Duvar Kağıdı Yaptırmalıyız?

Neden Duvar Kağıdı Yaptırmalıyız?
  • admin
  • 2947 görüntülenme
  • 0 yorum

Duvar dekorasyonu için boya vazgeçilmez bir dekorasyon unsuru olsa da, duvar kağıdının son yıllardaki yükselişi de bir gerçektir. Pek çok nedenden dolayı daha sık tercih edilen duvar kağıtlarının kullanışlı ve şık olması ilk tercih sebepleri arasında sayılmaktadır. Pek çok kişinin algısında duvar kağıdının daha pahalı olacağı düşüncesi oluşmuş olsa da, bu alandaki gelişmeler her bütçeye ve her zevke göre duvar kağıdı seçebilme olanağı sağlamaktadır. Bu nedenle duvar kağıdının boya yapmaya göre daha ekonomik olduğunu söylemek mümkündür.   Duvar Kağıdının Avantajları   Duvarlarınız da değişiklik yapma ihtiyacı hissediyor ancak boya mı ya da duvar kağıdı mı yaptıracağınıza karar veremiyorsanız, duvar kağıdı..

Tasarım & Uygulama: SeoRio | Duvario © 2015 | Tüm hakları saklıdır. | Sitedeki herhangi bir materyal izinsiz kullanılamaz.