YENİ İNDİRİM

Duvar Posterleri Uygulamanın Kolay Yöntemi

yazar: admin | Kategori: Duvar Kağıdı Haberleri | Henüz yorum yapılmamış. | 1863 görüntülenme.

KOMAR KULLANIM TALİMATI

 

Bütün parçalar görünümde kayıp olmadan, her tarafından kesilecek şekilde tasarlanmıştır.

 

Önemli Not:

Hedef odaklı kalite kontrolüyle sadece kusursuz ürünler teslim etmeye çalışıyoruz. Düşük oranda renk farklılıkları teknik zorunluluk gereğidir. Yapıştırma işlemine geçmeden önce parçaları, renk farklılıkları açısından kontrol ediniz. Çünkü yapıştırdıktan sonra ortaya çıkacak kusurlar için sorumlu tutulamayız.

 

1. Altyapının Hazırlanması:

Altyapının temiz, düzgün ve yağdan arınmış olması gerekir. Yağlı boyaların kazınması, duvar kağıdı kalıntısı ve pürüzlerin giderilmesi, çatlak ve deliklerin doldurulması gerekir. Duvar posteri kağıdının iyi kurumasını sağlamak için, altyapı neminin giderilmesi gerekir.

 

2. Tutkalın Hazırlanması:

Poşet içerisindeki duvar kağıdı tutkalını kullanın ( 1 litre suya 40 gr. yada 1,5 litreye 60 gr.).

 

3. Duvarın İşaretlenmesi:

Çoğu duvar tam dik açılı olmadığından, duvarın ortasından başlamanızı öneririz. Su terazisi veya şakül yardımıyla duvar ortasına kurşun kalem ile yatay ve dikey yönde yardımcı çizgileri çekiniz.

 

4.Posterin yapıştırmaya hazırlanması:

Tutkalı eşit hareketlerle kağıda dikkatle yayın. Özellikle kenarlara dikkat edin. Önemli: Kağıdın yumuşaması için 3 dakika bekleyin ve tutkallı kağıtları birbirlerinin üzerine koymayın.

 

5. Yapıştırma:

Kağıt 2'yi (4 parçalı fotoğraflı duvar kağıdında) ve 4'ü (8 parçalı fotoğraflı duvar kağıdında) yardımcı çizgilere yerleştirin ve yumuşak temiz bir bezle veya yumuşak ruloyla duvara bastırın. Hava kabarcıklarını kağıt ortasından kenarlara doğru sürün. Parçaları 2-3 mm. kadar üst üste bindiriniz. Duvar kağıdındaki tutkal artıklarını derhal nemli bir süngerle giderin.

 

6. Kuruma:

Başarılı bir kaplama için kağıdın yavaş kuruması gerekir. Yaklaşık 18-20 derece oda sıcaklığında çalışın, hava akımından kaçının (camı kapalı tutun kış aylarında uygun ısıtma sağlayın). Kuruduktan sonra fazlalık kenarları maket bıçağıyla kesin.

Komar uygulama videosu tıklayınız...

Tasarım & Uygulama: SeoRio | Duvario © 2015 | Tüm hakları saklıdır. | Sitedeki herhangi bir materyal izinsiz kullanılamaz.